Üdvözöllek a Gates of Andaronban

Küldetések

Küldetések

Egy kitalált történet

A küldetések olyan feladatok, amiket teljesítened kell a játékban. Nagy számú küldetés különböző kihívást jelent, ami a játékot szórakoztatóvá és érdekessé teszi. A karakter látványos megjelenítése egyedi és élvezetes atmoszférát teremt.

Kazamaták

Kazamaták

Kihívások csapatjátékosnak

A kazamaták lezárt területek, melyek különleges alkalmakkor nyílnak meg játékos csoportok számára, így kiiktatva az egymás zavarásának lehetőségét. Főként veszélyekkel teli események történnek a kazamatákban, ezért teljesítésükért jutalom jár, fantasztikus tárgyak, és különleges kalandok. Megismerheted a képességeidet, és felfedezhetsz új részleteket ebben a hőstörténetben.

Hódítások

Hódítások

Napi dühöngő háború

Harcolj más játékosok ellen, és vegyél részt a naponta zajló hódító háborúkban. Segíts megszerezni új területeket a népednek, és védd meg azokat a támadóktól! Csak a győztes fél kap jutalmat, és juthat be az új falvakba, ezáltal új kereskedőkhöz és feladatokhoz is jutva.

Stratégiai harcok

Stratégiai harcok

Egyedül vagy mint egy sereg

A Gates of Andaron-ban nem mehetsz csak úgy egyedül a csatába, de csoportban igen, egészen 49 főig. Az R.S.C.S (Valós-idejű-stratégiai parancs rendszer) bámulatos stratégiai lehetőségeket biztosít. Lehetőség van különböző csoportvezetők parancsaira, és az egész csatateret figyelemmel kísérheted a speciális irányítópulton keresztül.